Ultimate4Trading Sikkerhets

Hvorfor er Ultimate4Trading trygg?

Trygghet og sikkerheten til pengene dine er den viktigste prioriteringen til utviklerne av Ultimate4Trading. Det er ikke lett å markedsføre et system som lover deg stor profitt, uten å forårsake tvil og varsler om svindel. Ultimate4Trading Norway har derfor gjort alle de justeringer som er nødvendige, for å garantere at du kan stole på produktet og sikkerheten til din investering.

Når du åpner kontoen din, vil innskuddet alltid bli håndtert og overvåket av en regulert megler innenfor binære opsjoner. Denne megleren er regulert av europeisk finansiell lovgivning og er underlagt mange regler. Alle disse ble laget for å beskytte profitten din og garanterer at du kan motta belønningene dine med en gang.

Er Ultimate4Trading regulert?

Et regulert finansselskap har visse karakteristika:

  1. Det håndterer folks penger
  2. Det drifter kontoer med penger
  3. Noen ganger investerer det disse pengene eller tillater kontoeieren å investere pengene som er på kontoen

Ingenting av dette passer til Ultimate4Trading, som er en programvare og ikke et finansselskap. Kontoen du har åpnet kontrolleres ikke av Ultimate4Trading, da dette ganske enkelt er et produkt, et program som kan brukes når en handler med opsjoner på nettet.

For å sette i gang handler, bruke programvaren og tjene, må du åpne en konto hos en megler innen binære opsjoner. Fra megleren mottar du tilgang til dennes trading plattform, og der kan du enten sette i gang dine egne handler eller bruke grensesnittet til Ultimate4Trading. Det vil så automatisk operere trading plattformen.

Pålitelige partnere

Det spiller ingen rolle hvilken megler Ultimate4Trading videresender deg til, når du skal åpne konto. Alle partnere er regulert. Betydningen bak denne statusen er at selskapene undergikk en prosess, der de ba om lisens fra din lokale finansmyndighet. CySEC er, for eksempel, den myndigheten som regulerer handel med binære opsjoner i Europa. Dersom megleren har et stempel fra CySEC, er dette et tegn på at reguleringsprosessen er fullført.

For å motta lisens, må selskapet være transparent og solvent. Med andre ord må det overføre en veldig stor sum penger til den finansmyndigheten. Disse pengene er en garanti for at pengene til alle klientene er trygge. Dersom megleren av en eller annen grunn havner i problemer, vil de pengene kausjonere ut alle klientene og sørge for at de får utbetalt alt de har stående på kontoen.

Selvfølgelig oppstår slike problemer sjeldent, om ikke aldri. Det er veldig uvanlig for slike seriøse selskaper, som drives profesjonelt, å havne i finansielle problemer. Uansett så ville Ultimate4Trading sikre at pengen dine er trygge.

Månedens anbefalte megler

Et eksempel på partnere Ultimate4Trading assosierer seg med, er denne månedens anbefalte megler: markedsledende StockPair.

Denne erfarne og pålitelige megleren i binære opsjoner, er sponsor av noen av de mest innovative trading verktøy i Europa. Dens logo, sponsing og engasjement, kan sees på alle de store finansnyhetsprogrammer. Det gir deg også en følelse av hva slags partnere Ultimate4Trading har valgt.

Ved siden av fri bruk av Ultimate4Trading, tilbyr også StockPair mange andre kampanjer og fordeler til alle sine kunder. Av andre verktøy og belønninger mottar du:

  1. Trading videobibliotek
  2. Gratis, nedlastbar e-bok om trading
  3. Profesjonelle investeringsråd
  4. Kontantbonuser ved åpning av konto
  5. Moderne apps til mobilen, for enkel trading

Etter at du har fullført registeringen for Ultimate4Trading, kan du kontakte din kundeleder for å lære mer om alle fordelene du kan få og hvordan du kan motta dem.